Hoe kan ik mijn reisroute beheren en delen?
Nadat je iets hebt geboekt op Klook, kun je het tabblad 'Trips' in de app gebruiken om je aankomende boekingen te beheren en te delen.
Deel je reisplan: Je kunt details over je reizen delen met vrienden. Open de Klook-app en ga vanuit het hoofdmenu naar Reizen. Tik op het deelicoon in de rechterbovenhoek en selecteer de boekingen die je wilt delen. Tik op "Nu delen" en kies een app om je reis te plaatsen.
Je kunt ook boekingen verwijderen die je al hebt voltooid of die door vrienden zijn gedeeld. Let op: boekingen die door vrienden zijn gedeeld, kunnen na verwijdering niet meer worden hersteld (je kunt je eigen boekingen herstellen via het tabblad 'Verwijderde boekingen').
Om een boeking te verwijderen, veegt u er in de app op het tabblad 'Boekingen' naar links over en selecteert u het prullenbakpictogram.
Was deze informatie nuttig?
Andere veelgestelde vragen in "Nadat je geboekt hebt"
- Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging?
- Wat is het verschil tussen een boeking met een "open datum" en een boeking met een "vaste datum"?
- Wat gebeurt er nadat ik mijn boeking heb gemaakt?
- Wat kan ik doen als ik mijn boekingsbevestiging niet heb ontvangen?
- Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Klook?